ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΑΚΟΗ

Είναι το πρόγραμμα στο οποίο μαθαίνουμε στο σκύλο κάποιες βασικές εντολές – συμπεριφορές. Αυτές είναι το: Μαζί, κάθισε, ξάπλα, κάθισε/μείνε, ξάπλα/μείνε, έλα, θέση. Βασική υπακοή όμως, είναι πολλά περισσότερα από την εκτέλεση αυτών των εντολών. Είναι το χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης με το σκύλο. Μαθαίνουμε τα δυνατά και αδύνατά του σημεία, καθώς επίσης βελτιώνουμε και τα δικά μας αδύνατα σημεία στη συμπεριφορά μας απέναντι του. Ειναι το ολοκληρωτικό δέσιμο με τον σκύλο μας πλέον σε επίπεδο αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

ΠΡΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ

Είναι ίσως η πιο σημαντική εκπαίδευση για το σκύλο μας. Γίνεται από την 7η έως την 16η εβδομάδα της ζωής του κουταβιού και περιλαμβάνει: Ζητήματα τουαλέτας, καταστροφές στο σπίτι, crate training, ανεπιθύμητo δάγκωμα, προετοιμασία επίσκεψης στον κτηνίατρο, εισαγωγή σε απλές συμπεριφορές υπακοής (Έλα, κάθισε, ξάπλα, τράβηγμα στο λουρί)

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΥΠΑΚΟΗ

Είναι η συνέχεια της βασικής υπακοής και η εκτέλεση όλων των συμπεριφορών που ο σκύλος έχει μάθει, απλώς χωρίς λουρί.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ

Η ανάγκη για καινούργιες μεθόδους εκπαίδευσης ενός σκύλου φύλακα είναι επιτακτική καθώς οι παραβιάσεις σπιτιών ή χώρων είναι όλο και περισσότερες στις μέρες μας. Επίσης τα μέσα εξόντωσης των σκύλων έχουν αναπτυχθεί τόσο πολύ που είναι εύκολο σε κάποιον να τον εξοντώσει χωρίς καν να έρθει σε επαφή μαζί του ( χρησιμοποιόντας σπρέι ή ηλεκτροφόρο γκλοπ και πολλά άλλα). Έτσι ένας σκύλος που τρέχει στα σύρματα της περίφραξης για να γαβγίσει τον επίδοξο εισβολέα είναι ένα εύκολο θύμα για αυτόν. Επίσης ο σκύλος που έχει μάθει να δαγκώνει ένα γάντι δεν μας εγγυάται ότι θα διώξει έναν εισβολέα όταν αυτός έρθει στο χώρο μας.
Στην Pieria Dog School σας προσφέρουμε σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης προστασίας και φύλαξης. Βασίζονται στην αύξηση της αυτοπεποίθησης του σκύλου και δεν περιέχουν το παραμικρό ίχνος βίας ή εξαναγκασμού. Ο σκύλος μαθαίνει να προστατεύει το χώρο του και το χώρο που βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του. Επίσης μαθαίνει να γρυλίζει – γαβγίζει ενάντια σε έναν κακοποιό και να κάνει επίθεση μετά από εντολή του χειριστή μειώνοντας έτσι την περίπτωση ατυχήματος.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Είναι η διαδικασία κατά την οποία δουλεύουμε τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές που έχει ένας σκύλος. Αυτές είναι: Υπερβολικό γάβγισμα, καταστροφές στο σπίτι, πήδημα πάνω σε ανθρώπους, επιθετικότητα σε ανθρώπους – ζώα.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Με το τέλος κάθε βασικής υπακοής, η συντήρηση και επίβλεψη του σκύλου σας γίνεται δική μας ευθύνη! Έτσι δημιούργησαμε τα ομαδικά μαθήματα, τα οποία είναι δωρεάν για τους πελάτες μας που έχουν ολοκληρώσει την βασική υπακοή στη σχολή μας.

Οφέλη των ομαδικών μαθημάτων:

 • Ρεαλιστικές συνθήκες.
 • Μαθαίνουμε στο σκύλο μας να είναι ήρεμος και υπάκουος όποια και αν είναι η ενόχληση.
 • Εκτόνωση του σκύλου.
 • Μαθαίνουμε πως να χειριστούμε διάφορες καταστάσεις, σε απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον, ώστε όταν μας συμβούν να ξέρουμε πως να αντιδράσουμε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • 1ο χλμ. Κατερίνης - Γανόχωρας
  • Κατερίνη, 60100
  • Τηλ: 6947844311
  • E-mail: info@pieriadogschool.gr