ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΤΤΑΣ / ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ K9DOORWAYS

Ο Παναγιώτης Λίττας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Η οικογένεια του είχε πολλά σκυλιά και έτσι η αγάπη του για αυτά ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Στην ηλικία των 13 ετών μετακόμισε στην Κατερίνη όπου πλέον διαμένει.

Αφού τελείωσε το Λύκειο, εισήχθη στο Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΤΕΙ Σερρών. Η αγάπη του για τα σκυλιά τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει μια σταδιοδρομία στο χώρο της Πληροφορικής, για να εκπληρώσει το όνειρό του. Έτσι παρακολούθησε και ολοκλήρωσε επιτυχώς τη σχολή εκπαιδευτών k9doorways. Με τον Γιάννη, τον δάσκαλο του, συνεχίζουν την συνεργασία τους από τότε μέχρι τώρα ώστε να εξελίσσει συνεχώς τις γνώσεις του γύρω απο την εκπαίδευση σκύλων.

Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια με πολύ γνωστούς και καταξιωμένους εκπαιδευτές του χώρου, όπως ο Fred Hassen, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Sit Means Sit, μια απο τις μεγαλύτερες σχολές εκπαίδευσης σκύλων στην Αμερική, καθώς και τον Radek Kupka, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Raddog, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκεύης και πώλησης εξαρτημάτων και βοηθημάτων για την εκπαίδευση σκύλων παγκοσμίως.

Θέλοντας να γνωρίσει και τον κόσμο του IPO (Dog Sport), απευθύνθηκε σε έναν απο τους πιο καταξιωμένους εκπαιδευτές στην Ελλάδα σε αυτό το χώρο, τον Νικόλαο Κοροβέση. Η συνεργασία τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα, καθώς ο Παναγιώτης πηγαίνει συχνά στην Αθήνα για παρακολούθηση σεμιναριών στο GN Dogs.

Ο Παναγιώτης δημιούργησε έναν χώρο άνετο και φιλικό, λίγο έξω από την πόλη, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τόπος εκπαίδευσης αλλά και συνάντησης. Στόχος του είναι, όχι μόνο να εκπαιδεύσει επιτυχώς το σκύλο σας με μεθόδους που δεν θα περιλαμβάνουν βία και εξαναγκασμό, αλλά και να σας βοηθήσει να καταλάβετε και να αναγνωρίσετε τις ανάγκες και το χαρακτήρα του, καθώς και να αναπτύξετε μια πιο υγιή σχέση μαζί του!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    • 1ο χλμ. Κατερίνης - Γανόχωρας
    • Κατερίνη, 60100
    • Τηλ: 6947844311
    • E-mail: info@pieriadogschool.gr